Welkom bij Kabbala Siewert!


Welkom op Kabbala Siewert, de site voor een liefdestest of relatietest. Heb je ooit wel eens gedacht dat er meer achter getallen schuilt? Je had gelijk
!

De oude Hebreeërs geloofden volgens hun traditionele leer dat bepaalde getallen correspondeerden met het alfabet. Zij brachten het interpreteren van namen voor het eerst in praktijk. Ook de oude Egyptenaren geloofden in de macht en het belang van getallen, en gebruikten ze als hulp bij voorspellingen. De oude Griekse filosofen geloofden dat getallen, onafhankelijk van hun mathematische wetten een bepaalde eigen macht bezaten. Pythagoras, de Griekse filosoof en wiskundige, geloofde dat 'getallen het beginpunt zijn van alles in de natuur' en dat alle natuurfenomenen tot getalsmatige uitdrukkingen konden worden teruggebracht.

Kabbala Siewert onthult de geheimen achter de getallen. Na het invullen van je naam en geboortedatum berekent Kabbala Siewert jouw geheime getallen. Op dezelfde manier wordt dit gedaan voor een tweede persoon (je geliefde of echtgenoot?). Aan de hand van beide uitkomsten krijg je inzicht in de (toekomstige?) relatie tussen beiden.
Klik op 'To the Numbers' om te beginnen!

Vertel een vriend, vriendin of je geliefde over deze site, klik hier !
Voeg Kabbala Siewert toe aan je favorieten, klik hier!

Klik 'To the numbers' naar de berekening te gaan!
v Banners v
 
Love Calculator   Amore Online   123Greetings
123Greetings.com